Software

Desarrollo de softwareLes nostres aplicacions de gestió, desenvolupades íntegrament per els nostres serveis tècnics, resolen tota la problemàtica del flux d’informació de una empresa, sigui gran o petita, garantint uns resultats òptims en gestió de dita informació, ajudant a gestionar millor, a prendre les decisions adients i complir amb totes les normatives legals.

Tenim clients satisfets en la majoria de sectors, però el nostre software esta especialment adaptat a les empreses del sector de la Automoció (tallers, compraventa de vehicles, concessionaris oficials) i de la distribució comercial (alimentació, joguines, ferreteries, etc.). Sigui quin sigui el perfil de la seva empresa, analitzarem les seves necessitats i li presentarem una proposta de com optimitzar i millorar la gestió de los dades que genera. La nostra metodologia de implantació i qualitat de servei farà que s’oblidi dels problemes de gestió i tot el potencial de la empresa s’enfoqui a obtindre la màxima rendibilitat.

Una vegada realitzada la implantació, els nostres serveis tècnics seguiran la evolució del procés, realitza’n les modificacions i adaptacions pertinents pera millorar molt mes el rendiment de la aplicació. Passats els sis mesos posteriors a la posada en marxa, existeix la possibilitat de sol·licitar un contracte de manteniment per que l’empresa s’oblidi de futures ampliacions i modificacions.

.