SOBRE NOSALTRES

L’empresa es va crear com PROCESS CENTRO DE CÁLCULO, S.A. el Juny de 1.971, passant al Maig de 1.981 a dir-se PROCESS, S.A., i al Maig de 1.995, la raó social va passar a ser PROCESS, S.L.

El objectiu social de l’empresa es principalment la prestació de serveis informàtics i tot tipus d’activitats relacionades. L’empresa disposa d’un equip de desenvolupament de Software, que crea aplicacions per la gestió de pymes, principalment dels sectors de automoció, distribució comercial, construcció, comerç, etc. També disposa d’un equip per la gravació i manteniment de bases de dades, en el que els seus principals clientes son els organismes públics (Ajuntaments, Diputació, Gerència del Cadastre, Comunitats de Regants, etc.) y entitats financeres (Bancs i Caixes d’Estalvi).

La companyia comercialitza Hardware de tot tipus, Ordinadors Personals y Portàtils, Servidors , Tablets, Impressores, escaners, etc., principalment de marques como Helwett Packard, Fujitsu, Lenovo, Sony, Epson, Brother, Oki, etc., encarregant-se també de la seva instal•lació, manteniment i reparació.

També podem crear tot tipus de pagines web y botigues virtuals amb passarel•la de pagament.

El nostre equip tècnic sempre esta preparat para oferir-li les millors solucions per que la seva empresa estigui al capdavant de una eficaç gestió de la informació.

Mes de quaranta anys al servei de les Tecnologies de la Informació, avalen la nostra trajectòria.

.